Snake head Fish and Nitrate
မြန်မာနိုင်ငံတွင် ငါးခြောက်မျိုးစုံတစ်နှစ် ထုတ်လုပ်မှုတန်ချိန် ၄၀၀၀ကျော်ခန့်ရှိပြီးငါးရံခြောက်အနေဖြင့်ထုတ်လုပ်မှု တန်ချိန်မှာ ၃၀၀၀ခန့် ဖြစ်ပါသည်။ လူတစ်ဦးချင်စီစားသုံးမှုမှာတစ်နပ်လျှင်နှစ်ကျပ်သားခန့် စားသုံးပြီး တစ်လလျှင် (၃)ကြိမ်ခန့် စားသုံးပါသည်။
ငါးရံ့ခြောက်တွင်ပါဝင်သောထပ်ဖြည့်ပစ္စည်းများမှာ ဆိုဒီယမ်ကလိုရိုဒ်(အိမ်သုံးဆား)နှင့်ဆိုဒီယမ်/ပိုတက်ဆီယမ်နိုက်ထရိတ် /နိုက်ထရိုဒ်(ယမ်းစိမ်း) တို့ဖြစ်ပါသည်။ ငါရံ့ခြောက်တွင်ယမ်းစိမ်းပါဝင်မှုသည်ဆားနှင့်ယမ်းစိမ်းရောနှောအသုံးပြုခြင်းအချိုးပေါ်မူတည်ပါသည်။
fishery research and development
fishery research and development
- 1
- 2